Ρόβλιας σε δήμους: Μειώστε τα μισθώματα των ΚΕΠ

Να επαναδιαπραγματευτούν τα μισθώματα στέγασης των ΚΕΠ καλεί τις αρμόδιες διοικητικές υπηρεσίες ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Ντ. Ρόβλιας, δεδομένων των συνθηκών, που «επιβάλουν την ανάγκη περιστολής των δαπανών των φορέων του Δημοσίου».

Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο, «οι δήμοι πρέπει να επαναδιαπραγματευτούν περαιτέρω τα μισθώματα στέγασης των ΚΕΠ, ανεξάρτητα και πέρα από τις μειώσεις που έχουν πρόσφατα επιτευχθεί ή να αναζητήσουν χώρους με χαμηλότερο μίσθωμα, ώστε στις περιπτώσεις που τα μισθώματα παραμένουν υψηλά για τα σημερινά δεδομένα να επιτευχθεί και περαιτέρω μείωση αυτών».

Προηγουμένως, ο υφυπουργός καλεί τους δήμους να ζητήσουν τη συνεργασία των οικείων στην περιοχή δημόσιων υπηρεσιών για τη διερεύνηση της δυνατότητας παραχώρησης χώρου για τη μετεγκατάσταση των ΚΕΠ, αλλά και να καταβληθεί προσπάθεια για την εύρεση καταστημάτων στέγασης τους με όσο το δυνατό χαμηλότερο μίσθωμα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!