Ρουπακιώτης: «Δεν με είχαν ενημερώσει για το τερατούργημα»

Νέες βολές κατά του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Α. Μανιτάκη αλλά και του Μεγάρου Μαξίμου έριξε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Α. Ρουπακιώτης.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, αφού χαρακτηρισε την επίμαχη ρυθμιση τερατούργημα, τόνισε ότι «κανείς δεν με είχε ενημερώσει ότι κατασκευάζονται τέτοιες ρυθμίσεις», προσθέτοντας ότι «έπρεπε πριν φτιάξουν το τερατούργημα που αφορά και τον ιδιωτικό τομέα να απευθυνθούν και στον υπουργό Δικαιοσύνης»

Παράλληλα υπογράμμισε ότι «επικράτησε η νομιμότητα», διαβεβαιώνοντας ότι  «θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να κατοχυρώσουμε το δικαίωμα των εργαζομένων να προσφεύγουν σε ασφαλιστικά μέτρα.»

Καταλήγοντας ο υπουργός Διακιοσύνης επανέλαβε οτι αμέσως μετά το Πάσχα θα αναδιατυπωθούν κάποιες ρυθμίσεις ώστε να αποφευχθούν καταχρήσεις ως προς τη χορήγηση των προσωρινών δικαστικών διαταγών.

Διαβάστε επίσης

Μανιτάκης: Δεν απολύουμε τους συμβασιούχους

ΔΗΜΑΡ «αδειάζει» Μανιτάκη για τις απολύσεις συμβασιούχων

Εκτός δημοσίου όσοι επέστρεψαν με προσωρινές διαταγές – «Όχι» Ρουπακιώτη

Αντισυνταγματική η διαθεσιμότητα στο Δημόσιο

Απόφαση-ορόσημο για απολυμένους συμβασιούχους;

Αθήνα: Αναβολές στις δίκες για τους συμβασιούχους της ΔΑΕΜ

Ηράκλειο Κρήτης: Νέο δικαστικό μπλόκο στη διαθεσιμότητα

Παράταση εργασίας για οκτώ «διαθέσιμους» του Δ. Θεσ/νικης

ΣτΕ: «Μήνυμα» αντισυνταγματικότητας για τη διαθεσιμότητα


Τατούλης: Ικανοποίηση για τη δικαστική απόφαση επιστροφής των ΙΔΑΧ ΔΕ


Πελ/νησος: Νέο μπλόκο στη διαθεσιμότητα υπαλλήλων ΙΔΑΧ ΔΕ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΑΠΟΣΥΡΣΗ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΔΙΑΤΑΞΗ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ, ΜΑΝΙΤΑΚΗΣ, ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!