Ρουπακιώτης: Δεν κάνω πίσω σε θέματα «βίαιης διακινδύνευσης» δικαιωμάτων

Νέο μήνυμα και μέσω της Βουλης οτι δεν πρόκειται να βάλει την υπογραφή του με το οποίο καταργούνται αποφάσεις δικαστηρίων που δικαιώνουν εργαζόμενους έστειλε από τη Βουλή ο Υπουργός Δικαιοσύνης Α. Ρουπακιώτης.

«Ο Υπουργός Δικαιοσύνης δεν αποφεύγει να αναφερθεί στην  πραγματικότητα,  δεν υποκρίνεται και δεν καλύπτεται πίσω από μια νοσηρή παρελθοντολογιά γιατί πιστεύει στην Ελλάδα της Δημοκρατίας και της υπεράσπισης των δικαιωμάτων», δήλωσε, απαντώντας σε ερώτηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Βούτση για τα γεγονότα στη Ν. Μανωλάδα.

Ο κ. Ρουπακιώτης αφού ανέφερε ότι «σήμερα γίνεται αγώνας σε δύσκολες συνθήκες που διαμορφώθηκαν εδώ και 30 χρόνια για να  διατηρήσουμε πολλά από τα δικαιώματα», πρόσθεσε:  «Υπερασπιζόμαστε την Ελλάδα της Δημοκρατίας και των Δικαιωμάτων και είμαστε αντίθετοι  σε κάθε ενέργεια παράλειψης ή βίαιης διακινδύνευσης τους».

Απο την πλευρά του ο Ν. Βούτσης έδωσε συγχαρητήρια στον Υπουργό Δικαιοσύνης λέγοντας ότι πάνω από τη χώρα «επικρατεί κλίμα ζόφου που εντείνεται κάθε στιγμή από το φόβο τον αυταρχισμό την ασυδοσία. Θέλω να σας συγχαρώ για τη σθεναρή σας αντίσταση απέναντι στα σχέδια για απαγόρευση και των ελάχιστων μέτρων δικαστικής προστασίας για την εργασία».

Ρουπακιώτης: Δεν υπογράφω τις απολύσεις

ΔΗΜΑΡ «αδειάζει» Μανιτάκη για τις απολύσεις συμβασιούχων

Εκτός δημοσίου όσοι επέστρεψαν με προσωρινές διαταγές – «Όχι» Ρουπακιώτη

Αντισυνταγματική η διαθεσιμότητα στο Δημόσιο

Απόφαση-ορόσημο για απολυμένους συμβασιούχους;

Αθήνα: Αναβολές στις δίκες για τους συμβασιούχους της ΔΑΕΜ

Ηράκλειο Κρήτης: Νέο δικαστικό μπλόκο στη διαθεσιμότητα

Παράταση εργασίας για οκτώ «διαθέσιμους» του Δ. Θεσ/νικης

ΣτΕ: «Μήνυμα» αντισυνταγματικότητας για τη διαθεσιμότητα


Τατούλης: Ικανοποίηση για τη δικαστική απόφαση επιστροφής των ΙΔΑΧ ΔΕ


Πελ/νησος: Νέο μπλόκο στη διαθεσιμότητα υπαλλήλων ΙΔΑΧ ΔΕ


Πρωτοδικείο Λαμίας: Αύριο κιόλας επιστροφή 7 ΙΔΑΧ ΔΕ στο δήμο

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΡΥΘΜΙΣΗ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΗΜΑΡ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ, ΜΑΝΙΤΑΚΗΣ, ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ


Αφήστε μια απάντηση