Ρακιντζής: Έχουν δεκαπλασιαστεί οι καταγγελίες των πολιτών

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια είχε το μεσημέρι ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής, ο οποίος παρουσίασε τα βασικά σημεία της ετήσιας έκθεσής του.

Ο κ. Παπούλιας τον υποδέχθηκε εκφράζοντας το ενδιαφέρον του να ακούσει τις ετήσιες διαπιστώσεις του κ. Ρακιντζή για την κατάσταση στη Δημόσια Διοίκηση, ο οποίος έκανε λόγο για καλά και κακά νέα. Παρουσία των δημοσιογράφων προέβαλε ως θετικό το γεγονός ότι οι πολίτες καταγγέλουν τα φαινόμενα διαφθοράς.«Φαίνεται ότι η διαφθορά αποκαλύπτεται. Έχουν δεκαπλασιαστεί οι καταγγελίες των πολιτών. Αυτό σημαίνει ότι ενεργοποιούνται οι πολίτες και καταγγέλλουν. Είναι πολύ θετικό αυτό»,είπε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ ανάλογη ήταν κι η εκτίμηση του κ. Παπούλια.

Νωρίτερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο τον Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή Νικηφόρο Διαμαντούρο, ο οποίος του παράδωσε την ετήσια ‘Εκθεσή του για τα δικαιώματα των Ευρωπαίων πολιτών στις χώρες – μέλη της ΕΕ.

Ο κ. Διαμαντούρος ανακοίνωσε στον κ. Παπούλια ότι αποχωρεί από την θέση του ύστερα από δέκα χρόνια, γιατί επιθυμεί να λειτουργήσει και πάλι ως ενεργός πολίτης και να σχοληθεί με τα ερευνητικά επιστημονικά του ενδιαφέροντα.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ, ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!