Διαθεσιμότητα & ΕΔΕ για τον ταξίαρχο που «ζήτησε πολιτικό μέσο» για να στείλει βοήθεια (βίντεο)

Σε διαθεσιμότητα τίθεται ανώτερος Αξιωματικός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου ο οποίος φέρεται να ρώτησε πολίτη από την Αρκαδία αν έχει «πολιτικό μέσο» προκειμένου να στείλει πυροσβεστικό όχημα για τις φωτιές.

Σχετικά με περιστατικό στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ο αξιωματικός και αναπαράγεται σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνεται από την Ελληνική Αστυνομία ότι, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Το περιστατικό

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας κάτοικος της Αρκαδίας, με δάκρυα στα μάτια, κατήγγειλε όλα όσα του είπε ο ταξίαρχος σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ενώ η φωτιά πλησίαζε το σπίτι του. Το βίντεο με την καταγγελία του έκανε το γύρο του διαδικτύου.

«Πήρα τηλέφωνο τον κύριο Ταξίαρχο από την Τρίπολη για να μου στείλει ένα πυροσβεστικό για να σβήσω αυτά που καίγονταν. Εκείνος ρώτησε τον υπεύθυνο της Πυροσβεστικής, ο οποίος αρνήθηκε να μου στείλει και ο κύριος Ταξίαρχος με ρώτησε αν υπάρχει κάποιο πολιτικό μέσο», ακούγεται να λέει σπαράζοντας ο κάτοικος της Αρκαδίας.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΔΕ, ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΣΟ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]