Ψηφίσθηκε επί της αρχής το ν.σ για τους αορίστου χρόνου - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
20
Ιανουάριος
Back

Ψηφίσθηκε επί της αρχής το ν.σ για τους αορίστου χρόνου

Με εκατέρωθεν ανταλλαγή κατηγοριών περί πελατειακού συστήματος και ρουσφετιών ψηφίσθηκε το μεσημέρι επί της αρχής από την κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών με το οποίο δίνεται η δυνατότητα στους υπαλλήλους αορίστου χρόνου να φτάσουν έως τη θέση του διευθυντή.

Βασικό σημείο τριβής ήταν το αίτημα της αντιπολίτευσης να εξομοιωθούν πλήρως και όχι μερικώς οι αορίστου χρόνου με τους μόνιμους συναδέλφους τους. Στο πλαίσιο αυτό ειπώθηκε ότι «η Νδ πολιτεύεται με πολιτική Μαυρογιαλούρου, αφού το ν.σ. απλώς εξυπηρετεί ρουσφέτια της παραπαίουσας και κατακαμένης κυβέρνησης όχι μόνον για τις επικείμενες εθνικές εκλογές, αλλά και για τις δημοτικές που έπονται, αφού στο νομοσχέδιο έχει περιληφθεί η τροπολογία για διορισμό 20.000 ανέργων σε ΟΤΑ α’ βαθμού» (ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπουτσής) και ότι «το πελατειακό σύστημα είναι διαχρονικό παιδί του ΠΑΣΟΚ» (ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος).

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!