Πρωτοβουλίες για την προσέλκυση τουριστικών επενδύσεων

Με σκοπό την προσέλκυση επενδύσεων οι οποίες σχετίζονται με τη διοργάνωση εκδηλώσεων για Έλληνες και ξένους επισκέπτες, η Περιφέρεια δυτικής Ελλάδος φιλοξένησε επί τριήμερο στελέχη εταιρειών οργάνωσης συνεδρίων και ταξιδιών κινήτρων που δραστηριοποιούνται στην αγορά του εσωτερικού και του εξωτερικού. Η επίσκεψη των τουριστικών στελεχών πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της υλοποίησης του ολοκληρωμένου έργου «Τουριστική προβολή της Περιφέρειας δυτικής Ελλάδας».

Το πρόγραμμα του τριημέρου περιελάμβανε γνωριμία των στελεχών με το τουριστικό προϊόν της δυτικής Ελλάδας καθώς και αντιπροσωπευτικές επισκέψεις σε συνεδριακούς χώρους των νομών Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας. Στους προσκεκλημένους διανεμήθηκαν επίσης αναμνηστικά δώρα, χαρακτηριστικά του κάθε νομού, κατάλογος των συνεδριακών χώρων της Περιφέρειας δυτικής Ελλάδος, καθώς και έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό τουριστικής προβολής των τριών επιμέρους νομαρχιών και της περιφέρειας στο σύνολό της.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!