Πρωτόκολλο συνεργασίας κατά της παχυσαρκίας μεταξύ τριών υπουργείων

Με στόχο την κοινή δράση για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας, την ανάπτυξη υγιεινών διατροφικών συνηθειών και την ενημέρωση μέσω της εκπαίδευσης σε όλες τις σχολικές βαθμίδες οι υφυπουργοί Πολιτισμού και Αθλητισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας προχώρησαν σήμερα στην υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας.

Στην υπογραφή μαζί με τους υφυπουργούς Γιάννη Ανδριανό, Συμεών Κεδίκογλου και Ζέττα Μακρή παρευρέθηκε επίσης η καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αντωνία Τριχοπούλου.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός  επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι η άθληση, η υγεία και η παιδεία, είναι τρεις τομείς άρρηκτα συνδεδεμένοι μεταξύ τους και πως δημιουργείται πλέον μια πιο μόνιμη και σταθερή δομή.

«Δημιουργούμε ένα πλαίσιο που επιτρέπει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ευελιξία, καλύτερο και πιο μακρόπνοο σχεδιασμό της κοινής μας δράσης,  στενότερη παρακολούθηση και αποτίμηση των δεδομένων» είπε.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!