Πρόστιμο 400 ευρώ για το ΚΤΕΟ

Στο στόχαστρο βρίσκονται οι ιδιοκτήτες ΙΧ. Τα τέλη κυκλοφορίας μπορεί κανείς ήδη να τα εκτυπώσει να τα πληρώσει ως το τέλος Δεκεμβρίου, ενώ ο φόρος πολυτελείας για αυτοκίνητα άνω των 1929 κυβικών έρχεται. Επόμενο χτύπημα είναι τα πρόστιμα για όσους δεν πέρασαν το όχημά τους από ΚΤΕΟ.

Από την 1η Ιανουαρίου θα αρχίσουν να αποστέλλονται τα ενημερωτικά σημειώματα στους ιδιοκτήτες 2,5 εκατ. οχήματων και 750.000 μοτοσικλετών που δεν έχουν περάσει από τον τεχνικό έλεγχο. Οι απώλειες στα κρατικά έσοδα ανέρχονται στα 400 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τις επίσημες εκτιμήσεις και για το λόγο αυτό δρομολογείται πρόστιμο ύψους 400 ευρώ που θα επιβληθεί σε κάθε ιδιοκτήτη οχήματος που δεν το έχει περάσει από τεχνικό έλεγχο (ΚΤΕΟ). Ωστόσο, αν ο ιδιοκτήτης σπεύσει εντός 10 ημερών να πληρώσει θα καταβάλλει το 1/8 του προστίμου, δηλαδή 50 ευρώ.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΚΤΕΟ, ΠΡΟΣΤΙΜΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!