Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκπομπές της ΝΕΡΙΤ

Μετά την προκήρυξη που εξέδωσε την Τρίτη για την πλήρωση των θέσεων,  η Nέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ίντερνετ και Τηλεόραση, απηύθυνε μία μέρα αργότερα, και κατεπείγουσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για παραγωγούς και δημιουργούς, προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους για σειρά εκπομπών .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΝΕΡΙΤ ΑΕ, η πρόσκληση αφορά μεταξύ άλλων πρωτότυπες εκπομπές λόγου και έρευνας, εκπομπές για τη μουσική, τη μαγειρική, το βιβλίο, το παιδί ή το διαδίκτυο, οι οποίες θα καλύψουν τις ανάγκες της ΝΕΡΙΤ από τον Μάρτιο έως και τον Ιούνιο 2014,

Η ΝΕΡΙΤ ζητά επίσης προτάσεις για κωμική σειρά, για τηλεπαιχνίδια γνώσεων, πολιτιστικά μαγκαζίνο και σειρές ντοκιμαντέρ με ευρύτατη θεματολογία από την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα έως την πρωτογενή δημοσιογραφική έρευνα, το ταξιδιωτικό και το πολιτιστικό ρεπορτάζ νέου τύπου.

Το ζητούμενο πρόγραμμα θα καλύψει τις ανάγκες ενός μόνο καναλιού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους από την Παρασκευή 17 μέχρι και τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014 αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο δικτυακό τόπο ΝΕΡΙΤ.

Εντός των επόμενων ημερών θα ακολουθήσει και δεύτερη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκπομπές και προγράμματα που θα ολοκληρωθούν και προβληθούν την περίοδο Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2014. Οι προτάσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά σε μορφή PDF στη διεύθυνση www.nerit.gr/proskliseis/p01/.

Οι προτάσεις θα αξιολογηθούν από τις επιτροπές Αξιολόγησης και Κοστολογίου, οι οποίες θα εισηγηθούν στην επιτροπή Προγράμματος. Ο διευθύνων σύμβουλος και τα εντεταλμένα όργανα της εταιρείας θα επιλέξουν τα προγράμματα προς εκτέλεση μετά από εισήγηση της επιτροπής Προγράμματος.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΝΕΡΙΤ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!