Προς μονιμοποίηση οι ΙΔΑΧ - «Μία σχέση εργασίας στο δημόσιο», λέει ο Βερναρδάκης - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
24
Ιανουάριος
Back

Προς μονιμοποίηση οι ΙΔΑΧ – «Μία σχέση εργασίας στο δημόσιο», λέει ο Βερναρδάκης

Την προοπτική μονιμοποίησης των δημοσίων υπαλλήλων Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΑΧ) επαναφέρει ο υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορος Βερναρδάκης, περιγράφοντας τον στόχο του για θέσπιση ενιαίας μίας σχέσης εργασίας στη Δημόσια Διοίκηση.

Σε συνέντευξή του στην «Αυγή της Κυριακής» και στον Νίκο Μορφονιό, ο κ. Βερναρδάκης ρωτάται εάν «υπάρχει σκέψη να συμπεριληφθεί στο προσεχές νομοσχέδιο (σ.σ αξιολόγηση) διάταξη που να μονιμοποιεί τους συμβασιούχους ΙΔΑΧ». Η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών είναι η εξής:

«Αυτό θα γίνει οπωσδήποτε, δεν ξέρω αν θα γίνει σε αυτό το νομοσχέδιο, όμως, είναι βέβαιο ότι θα γίνει η εξίσωση των ΙΔΑΧ με τους μόνιμους! Μπορεί να γίνει στο νομοσχέδιο της κινητικότητας, με βασικό στόχο να υπάρχει μία σχέση εργασίας στον δημόσιο τομέα και όχι πολλαπλές σχέσεις», συμπληρώνει.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!