«Πράσινο φως» σε τρία μεγάλα έργα στην Πελοπόννησο

Τρία νέα έργα στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων 2007 – 2013, συνολικού προϋπολογισμού 11.833.844,04 ευρώ, ενέταξε ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου, Τάσος Αποστολόπουλος.

Συγκεκριμένα το πρώτο έργο αφορά την αντικατάσταση του υπολειπόμενου τμήματος εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης του Κιάτου, συνολικού προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης 2.244.750 € με αντικατάσταση δικτύου μήκους περίπου 23 χιλιομέτρων.

Το δίκτυο συλλογής ακαθάρτων υπολοίπου δημοτικού διαμερίσματος Κορίνθου με συνολικό προϋπολογισμό δημόσιας δαπάνης 3.549.346,98 €, αφορά το δεύτερο έργο, όπου στα πλαίσια του οποίου, θα κατασκευαστεί δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων συνολικού μήκους περίπου 19 χιλιομέτρων στις περιοχές Καλλιθέας και Νεάπολης στη Μπαραθίστρα Κορίνθου, καθώς και στην περιοχή Αγίου Γεωργίου με τελικό προορισμό το βιολογικό καθαρισμό της Κορίνθου.

Τέλος, το τρίτο έργο έχει να κάνει με το πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και είναι συνολικού προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης 6.039.747,06 €.Το έργο αφορά την προμήθεια σύγχρονου εργαστηριακού και τεχνολογικού εξοπλισμού των μονάδων έρευνας, των εργαστηρίων και των βιβλιοθηκών των δέκα τμημάτων του πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κατά τρόπο ώστε να ενισχυθεί και να προωθηθεί η έρευνα.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ-ΙΟΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!