Πορεία στην Περιφέρεια Κρήτης για τη Μονάδα διαχείρισης Απορριμάτων στη Γαλίφα

Με μαύρες σημαίες και πανό με συνθήματα κάτοικοι της Επισκοπής, των Γουβών και του Καστελίου, πραγματοποίησαν σήμερα μηχανοκίνητη πορεία προς την Περιφέρεια Κρήτης πραγματοποίησαν σήμερα, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την αντίθεσή τους στην προτεινόμενη χωροθέτηση της Μονάδας διαχείρισης Απορριμμάτων στην περιοχή της Γαλίφας.

Στην εκδήλωση διαμαρτυρίας μίλησαν οι δήμαρχοι Επισκοπής  Χ .Ροδιτάκης , Καστελίου Μ. Σμυρνάκης και Γουβών Γ. Νικολακάκης οι οποίοι επανέλαβαν την αντίθεση τους στην εγκατάσταση Μονάδας διαχείρισης Απορριμμάτων στη Γαλίφα, υποστηρίζοντας ότι μια τέτοια υποδομή θα νεκρώσει ένα «πνεύμονα» ανάπτυξης σε μια περιοχή με ραγδαία οικιστική δόμηση, και έντονη καλλιεργητική δραστηριότητα αλλά και ζωηρό τουριστικό ενδιαφέρον .

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι χαιρετισμοί των εκπροσώπων της Επιτροπής αγώνα καθώς και εκπροσώπων φορέων.

Μετά τις ομιλίες εκπρόσωποι της Επιτροπής Αγώνα και οι δήμαρχοι επέδωσαν στον Γενικό διευθυντή της Περιφέρειας Στάθη Τζουανάκη -λόγω της απουσίας στην Αθήνα για υπηρεσιακούς λόγους του Περιφερειάρχη Κρήτης  Σεραφείμ Τσόκα -σχετικό ψήφισμα.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!