Ποιος είναι Παναγιώτης Κοντολέων που ετοιμάζεται για επικεφαλής της ΕΥΠ

Πρόσωπο έκπληξη από τον χώρο της ιδιωτικής ασφάλειας με ερείσματα στις ΗΠΑ, αναμένεται να τοποθετηθεί διοικητής της ΕΥΠ στη θέση του υπό αποχώρηση κ. Γιάννη Ρουμπάτη.
Το κρίσιμο πόστο αναμένεται να αναλάβει –σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος»- ο κ. Παναγιώτης Κοντολέων, διευθυντικό στέλεχος μεγάλων ελληνικών εταιρειών security, με συνεργασία με την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα και με ενδιαφέρον στα ζητήματα ασφαλείας στη Μέση Ανατολή. Ο κ. Κοντολέων ήταν προσεκτική επιλογή του περιβάλλοντος του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη.

Όπως γράφει το ηλεκτρονικό περιοδικό “Security Manager”, ο Παναγιώτης Κοντελέων έχει μακρόχρονη εμπειρία ως υψηλόβαθμο στέλεχος στο χώρο της παροχής υπηρεσιών ιδιωτικής ασφάλειας και είναι συνυφασμένος με την επιτυχημένη πορεία της πολυεθνικής G4S εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη απόλυτα συνειδητή επιλογή, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, έγινε απευθείας από το κέντρο αποφάσεων του Πρωθυπουργικού περιβάλλοντος.
Σίγουρα αποτελεί μια είδηση για το χώρο μας που δεν έχουμε συνηθίσει, που όμως αποδεικνύει ότι στο στελεχιακό δυναμικό των μεγάλων εταιριών παροχής υπηρεσιών ιδιωτικής ασφάλειας, υπάρχουν άνθρωποι με αναγνωρισμένη αξία όπως ο κ. Κοντολέων που μπορούν να αξιοποιηθούν σε κομβικές θέσεις όπως είναι αυτή του Διοικητή της ΕΥΠ.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ, ΕΥΠ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!