Ποιοι θα γλιτώσουν το «χαράτσι» το 2014

Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει το οικονομικό επιτελείο ποιες κατηγορίες ευπαθών κοινωνικών ομάδων θα πληρώσουν μειωμένο τον νέο ενιαίο φόρο ακινήτων που θα προταθεί στην τρόικα, σύμφωνα με πληροφορίες των Νέων, ωστόσο από τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται ότι και κατηγορίες που εξαιρούνταν, τώρα θα πληρώσουν.

Η «αποκάλυψη» του νέου φόρου θα γίνει στα τέλη της εβδομάδας καθώς το σχέδιο θα δοθεί σε διαβούλευση, ωστόσο τελικές αποφάσεις δεν αναμένεται να ληφθούν πριν τη διαβούλευση με τα επιτελικά στελέχη της τρόικας που φτάνουν στην Αθήνα στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι από το φόρο ακινήτων θα εξαιρείται μόνον η κύρια και ιδιοκατοικούμενη κατοικία που ανήκει κατά κυριότητα ή επικαρπία σε μακροχρόνια άνεργο ή σε άνεργο που επιδοτείται για περισσότερους από έξι μήνες και έχει οικογενειακό εισόδημα έως 12.000 ευρώ.

Περισσότερα στο Nooz.gr

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΑΚΙΝΗΤΑ, ΧΑΡΑΤΣΙ, ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]