Ποιοί είναι οι οκτώ δημόσιοι υπάλληλοι που θα αποφασίσουν για τις απολύσεις

Από οκτώ δημοσίους υπαλλήλους συγκροτείται η επιτροπή που θα αποφασίσει για τις απολύσεις, σύμφωνα με απόφαση του Γιάννη Στουρνάρα. Η επιτροπή αυτή θα πρέπει μέχρι τις 30-11-2013 να υποβάλλει την Έκθεση Οριστικής Αξιολόγησης των δομών και των πλάνων στελέχωσης των εποπτευόμενων φορέων από το υπουργείο Οικονομικών.

Μάλιστα όπως αναφέρει η απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, η επιτροπή θα συνεδριάζει εντός των ωρών του κανονικού ωραρίου λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών ή σε χρόνο που καλύπτεται από υπερωριακή απασχόληση, στο κατάστημα του υπουργείου Οικονομικών, επί της οδού Νίκης 5-7, στην Αθήνα.

Τα μέλη που θα συγκροτούν την επιτροπή είναι:

  1. Πηνελόπη Παγώνη, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών, ως Πρόεδρος.
  2. Γεώργιος Καλλίας, υπάλληλος με βαθμό Β ́ του κλάδου ΠΕ Οικονομικού, που υπηρετεί στην Διεύθυνση Πιστωτικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικής Πολιτικής, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Γεώργιο Γκότση, υπάλληλο με βαθμό Β ́του κλάδου ΠΕ Λοιπών Ειδικοτήτων, που υπηρετεί στην ίδια Διεύθυνση.
  3. Αλεξάνδρα Κομνηνού, υπάλληλος με βαθμό Β ́, του κλάδου ΠΕ Οικονομικού, που υπηρετεί στην Διεύθυνση ΔΕΚΟ της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικής Πολιτικής, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Γεώργιο Γεροντάσιο, υπάλληλο με βαθμό Β ́, του κλάδου ΠΕ Μηχανικών, που υπηρετεί στην ίδια Διεύθυνση.
  4. Αναστασία Ρόβα, υπάλληλος με βαθμό Β ́, του κλάδου ΠΕ Δημοσιονομικών, που υπηρετεί στην Δ4. Διεύθυνση Προσωπικού Γ.Λ.Κ. της Γενικής Διεύθυνσης Διοίκησης και Ελέγχου Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων από την Ε.Ε., ως μέλος, με αναπληρώτρια την Μαίρη Ματζοράκη, υπάλληλο με βαθμό Ε ́, του κλάδου ΠΕ Δημοσιονομικών, που υπηρετεί στην ίδια Διεύθυνση.
  5. Ευάγγελος Πέππας, υπάλληλος με βαθμό Δ ́, του κλάδου ΠΕ Δημοσιονομικών, που υπηρετεί στην Δ25. Διεύθυνση Κίνησης Κεφαλαίων, Εγγυήσεων, Δανείων και Αξιών της Γενικής Διεύθυνσης Θησαυροφυλακίου και Προϋπολογισμού της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Σωτήριο Αναστασόπουλο, υπάλληλο με βαθμό Γ ́, του κλάδου ΠΕ Δημοσιονομικών, που υπηρετεί στην ίδια Διεύθυνση.
  6. Ηλίας Κωτσόπουλος, υπάλληλος με βαθμό Δ ́, του κλάδου ΠΕ Δημοσιονομικών, που υπηρετεί στην Διεύθυνση Προϋπολογισμού και Δημοσιονομικών Αναφορών της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών, ως μέλος, με αναπληρώτρια την Σταυρούλα Μέγα, υπάλληλο με βαθμό ΣΤ ́, του κλάδου ΤΕ Δημοσιονομικών, που υπηρετεί στην ίδια Διεύθυνση.
  7. Ασπασία Κωστοπούλου, υπάλληλος με βαθμό Δ ́, του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, που υπηρετεί με απόσπαση στο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Μαρίνο Παπαδάκη, υπάλληλο με βαθμό Δ ́, του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, που υπηρετεί στο ίδιο Γραφείο.
  8. Σοφία Ψαρογιάννη, υπάλληλος με βαθμό Δ ́, του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, που υπηρετεί στην Δ2. Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικής Υποστήριξης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

Δείτε τη σχετική απόφαση του υπουργείου Οικονομικών εδώ.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!