ΠΟΕ-ΟΤΑ: ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΥΠ. ΔΙΟΙΚ. ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ

Και ενώ στη Βουλή ετοιμάζονται, όπως λένε τα κόμματα, για τη «μητέρα των μαχών» το απόγευμα ενάντια στο «μνημόνιο 3», οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση βγήκαν νικητές από τη «μητέρα των μαχών» στο πεδίο των καταλήψεων. Πριν από λίγο, με -κυριολεκτικά- καταδρομικό τρόπο, έκαναν κατάληψη στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, πιάνοντας «στον ύπνο» τα ΜΑΤ και τον υπουργό Αντώνη Μανιτάκη, ο οποίος χθες «βάφτισε» τις απολύσεις… μετακινήσεις. Οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ μπήκαν διά της… πλαγίας οδού στο υπουργείο, αφού οι αστυνομικές δυνάμεις «φρόντισαν» να τους εμποδίσουν μόνον στην κύρια είσοδο.

Να σημειωθεί πως, μαζί με τους περίπου 200 εργαζομένους της ΠΟΕ-ΟΤΑ που κατέλαβαν το υπουργείο, μέσα στο κτήριο βρίσκεται αυτήν την ώρα και ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Κώστας Τσικρικάς, Εκτός κτηρίου βρίσκονται περίπου άλλοι 200 εργαζόμενοι, που έφτασαν εκεί με μηχανοκίνητη πορεία, αφού πρώτα «πέρασαν» από το υπουργείο Εργασίας και τα γραφεία της ΑΔΕΔΥ.

Διαβάστε επίσης:
ΠΟΕ-ΟΤΑ: Έκκληση για συμπαράσταση σε κατάληψη στο Διοικ. Μεταρρύθμισης

Νέο αγωνιστικό «ραντεβού» σήμερα ενάντια στο «μνημόνιο 3»
ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ σε μνημονιακούς βουλευτές: «Ροκανίζετε τον πολιτικό σας χρόνο»

 

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!