Πιστώνονται 16,7 εκατ. ευρώ στην Κάρτα Αλληλεγγύης

Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να εισπράξουν μέσω της κάρτας Αλληλεγγύης οι δικαιούχοι του προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης» τη δέκατη δόση.

Ήδη με απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Θ. Φωτίου εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης 16.763.510,00 ευρώ, ως δέκατη δόση, προκειμένου να προχωρήσει η μεταφορά του ποσού στις εγκεκριμένες κάρτες Αλληλεγγύης. Υπενθυμίζεται ότι το σύνολο των δικαιούχων ανέρχεται στις 148.056. Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι η πίστωση, ως είθισται, αναμένεται να φανεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων από το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας και θα ολοκληρωθεί την επομένη, δηλαδή τη Μεγάλη Τρίτη.

Παράλληλα εγκρίθηκαν ακόμη 94 δικαιούχοι, όπως αυτοί καθορίστηκαν από τη διαδικασία επανεξέτασης της Επιτροπής Κρίσης της Κ.Υ.Α., οι οποίοι με την απόφαση θα λάβουν δέκα δόσεις της επιδότησης. Επιπροσθέτως για την φόρτιση των καρτών Αλληλεγγύης από την Εθνική Τράπεζα, η Τράπεζα της Ελλάδος θα χρεώσει το Λογαριασμό 200 «Ελληνικό Δημόσιο -Συγκέντρωση Εισπράξεων Πληρωμών» και θα πιστώσει την Εθνική Τράπεζα με έμβασμα.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΙΣΤΩΣΗ, ΚΑΡΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!