Πέτσας: Προανήγγειλε νέα παράταση του «Αντώνης Τρίτσης»

Πέτσας: Προανήγγειλε νέα παράταση του «Αντώνης Τρίτσης»

Πέτσας: Προανήγγειλε νέα παράταση του «Αντώνης Τρίτσης»

Παράταση και πέραν της 30ης Απριλίου για την υποβολή των προτάσεων των δήμων για το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», προανήγγειλε, μιλώντας στην Βουλή, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας. Συγκεκριμένα, δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της παράτασης ενός μηνός, ο κ. Πέτσας στην ουσία ανακοίνωσε νέα παράταση. «Θα δούμε μία περαιτέρω παράταση. Οι δήμοι θα διευκολυνθούν με περαιτέρω παράταση, προκειμένου όλοι να είναι σε θέση να υποβάλλουν τις προτάσεις τους», είπε χαρακτηριστικά, απολογούμενος για την καθυστέρηση της υπογραφής της ΚΥΑ με τα πλαφόν. Ο αναπληρωτής υπουργός δεν διευκρίνισε έως πότε θα είναι η νέα παράταση, δήμαρχοι ωστόσο εξαρχής είχαν ζητήσει η νέα προθεσμία από την 31η Μαρτίου να μετακινηθεί την 31η Μαΐου.

Όπως προαναφέρθηκε, ο κ. Πέτσας, αιτιολόγησε τη νέα παράταση,  με το επιχείρημα – παραδοχή ότι καθυστέρησε να υπογραφεί η ΚΥΑ με τα πλαφόν για το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», η οποία, όπως είπε, υπεγράφη και πιθανότατα ακόμη και σήμερα να δημοσιευθεί σε ΦΕΚ.

O αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών απέδωσε την καθυστέρηση στην υπογραφή της ΚΥΑ στο γεγονός ότι έπρεπε να υπογραφεί από περισσότερους του ενός υπουργούς (Υγείας Βασίλη Κικίλια, Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη και υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά), προκειμένου «να γίνουν συνέργειες με τη σύμφωνη γνώμη τους».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ, ΠΕΤΣΑΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ"


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!