Πέτσας: Επιμένει για τους 82 «ανεμβολίαστους δήμους», παρά τις αντιδράσεις

Επιμένει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στ. Πέτσας να κάνει λόγο για τους 82 δήμους με «χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη» παρά τις έντονες αντιδράσεις των δημάρχων . 

Σημείωνουμε ότι η συγκεκριμένη λίστα διέρευσε μετά την έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου που συμμετείχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ειδικότερα, ο Στ. Πέτσας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha υποστήριξε: «Θα στοχεύσουμε στους 82 δήμους που, αυτή τη στιγμή, εμφανίζουν τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού και θα επιδιώξουμε να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Για τον λόγο αυτό, έχουμε επιλέξει επιτόπιες περιοδείες και επιτόπιες επαφές όχι μόνο με τον δήμαρχο και την εκκλησία, αλλά και με όλους τους τοπικούς παράγοντες που μπορεί να επηρεάζουν τον κόσμο, προκειμένου να μιλήσουμε στις καρδιές των συμπολιτών μας, να ξεκλειδώσουμε οποιεσδήποτε αμφιβολίες έχουν και να μπορέσουμε να τους πείσουμε να πάρουν ξανά την κανονικότητα της ζωής τους στα χέρια τους».

Ο ίδιος μάλιστα αφήνοντας αιχμές τόσο για τους άρχοντες της πολιτικής αυτοδιοίκησης όσο και για τους πολίτες είπε:  Πάντοτε το επιχείρημα νικά τη συνωμοσιολογία. Και το επιχείρημά μας βασίζεται στην επιστήμη και δείχνει ότι όλες αυτές τις δεκαετίες που πέρασαν, έγιναν θαύματα, καθώς μπορέσαμε μέσω του εμβολιασμού να σώσουμε εκατομμύρια ανθρώπους, σε όλο τον κόσμο, καταπολεμώντας διάφορους ιούς και ασθένειες. Έτσι και τώρα, θα καταφέρουμε να πείσουμε τους συμπολίτες μας ότι έχουμε ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια και ότι ο εμβολιασμός αποτελεί το βασικότερο όπλο μας απέναντι σε οποιαδήποτε μετάλλαξη του ιού.

Σε έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου που συμμετείχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τους κ.κ. Χρυσοχοΐδη, Χαρδαλιά, Τσιόδρα και Αρκουμανέα, όπου έγινε «ειδική» αναφορά σε 82 δήμους που έχουν χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΤΣΑΣ, ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]