Περισσότερα visa centers φέρνουν τους Κινέζους τουρίστες σε νέους Ελληνικούς προορισμούς

Νέους προορισμούς στην Ελλάδα αναζητούν οι Κινέζοι σύμφωνα με όσα δημοσιοποίησε η Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ) μετά τη συμμετοχής της στην έκθεση τουρισμού COTMM στο Πεκίνο. Σύμφωνα με τη ΓΕΠΟΕΤ, π.χ. η Ζάκυνθος θα αποτελέσει έναν νέο προορισμό, καθώς μέσω της κορεατικής σειράς «Απόγονοι του Ηλιου» που ξεκίνησε να προβάλλεται στη Κίνα τον Φεβρουάριο, η προβολή της χώρας μας και του νησιού είναι σημαντική. Εξίσου μεγάλη απήχηση και συμβολή στην άνοδο των τουριστών από την Κίνα είχε η σειρά «Beijing Love Story» μέρος της οποίας γυρίστηκε στη Σαντορίνη το 2013 και προβλήθηκε στη Κίνα το 2014.
Στο μεταξύ σύμφωνα με τη ΓΕΟΠΕΤ η αγορά της Κίνας επιχειρεί να ανακτήσει το χαμένο έδαφος των μειωμένων κρατήσεων του χειμώνα, καθώς ήρθη ένα από τα εμπόδια που ήταν η λειτουργία των visa centers μόνο σε τρεις τοποθεσίες, καθώς σήμερα λειτουργούν 12 visa centers, ενώ σύντομα θα φθάσουν τα 15. Η ΓΕΠΟΕΤ σημειώνει ότι οι tour operators εξακολουθούν να εκφράζουν τις ανησυχίες τους σε σχέση με την οικονομική κατάσταση και το μεταναστευτικό.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΚΙΝΕΖΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]