Περιοδεία Κουρουμπλή στην Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα και συνάντησή του με τις ΠΕΔ τεσσάρων Περιφερειών

Ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Βόρεια Ελλάδα, αρχής γενομένης από την Καβάλα όπου θα βρεθεί αύριο.

Στον πρώτο σταθμό της περιοδείας του, την Καβάλα, θα επισκεφτεί το Κλειστό Γυμναστήριο Ελευθερούπολης το οποίο χρησιμοποιείται ως Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων.

Στην συνέχεια θα συναντηθεί με τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ της πόλης και τέλος θα έχει σύσκεψη με την ΠΕΔ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων) Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Κατόπιν, θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών του Πανελλήνιου Συνεδρίου Αιρετών Γυναικών της Επιτροπής Ισότητας της ΚΕΔΕ.

Το Σάββατο θα μεταβεί στην Κοζάνη όπου θα έχει συνάντηση με την ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας και κατόπιν με την Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα μεταβεί στη Λάρισα όπου θα επισκεφτεί το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στο στρατόπεδο «Ευθυμιόπουλου» και στη συνέχεια θα συναντηθεί με την ΠΕΔ Θεσσαλίας. Το βράδυ θα έχει συνάντηση με την Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία του κόμματος στη Λάρισα.

Την Κυριακή θα βρεθεί στην πόλη της Λαμίας όπου θα έχει συνάντηση με την ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας. Πριν, θα επισκεφτεί τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη.

Κεντρικός άξονας των επαφών του υπουργού κατά την περιοδεία του θα είναι η καλύτερη δυνατή διαχείριση του προσφυγικού από τους Δήμους, η μέριμνα για τις αυξημένες ανάγκες των Δήμων στη φάση αυτή, καθώς και θεσμικά ζητήματα.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ, ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ, ΠΕΔ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!