Περιοχές με lockdown: Τι αλλάζει στις μετακινήσεις

Αλλάζουν δραματικά τα δεδομένα για τις μετακινήσεις στην Ελλάδα με το ενδεχόμενο απαγόρευσης μετακίνησης από νομό σε νομό στις πορτοκαλί περιοχές, ίσως και σε άλλες να είναι πιο ορατό από ποτέ.

Σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι μπαίνουν σε lockdown Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ροδόπη.

Πέλλα, Δράμα, Εβρος Ξάνθη Κιλκίς Χαλκιδική, Καβάλα και Ημαθία ανεβαίνουν στο επίπεδο 3 (πορτοκαλί).

Ωστόσο ακόμα ένα σημαντικό σημείο από όσα είπε ο κ. Χαρδαλιάς είναι ότι επανεξετάζεται το πλαίσιο μετακινήσεων.

Όπως μάλιστα είπε, επανεξετάζεται συνολικά το πλαίσιο των μετακινήσεων!

«Έτσι, από αύριο το πρωί και στις περιοχές αυτές θα ισχύουν τα μέτρα που προβλέπονται για το επίπεδο αυξημένου κινδύνου, με μοναδική εξαίρεση το ζήτημα των χερσαίων, θαλάσσιων και αεροπορικών συνδέσεων, αλλά και μετακινήσεων από και προς τις περιοχές αυτές. Για πρακτικούς λόγους που σχετίζονται με τον προγραμματισμό των πολιτών, η εξαίρεση των μετακινήσεων από τα γενικά μέτρα του επιπέδου 4 για τις τρεις αυτές περιοχές θα ισχύσει έως και τη Δευτέρα στις 6 το πρωί. Σας ενημερώνω ότι στις επόμενες ώρες το ζήτημα των μετακινήσεων θα επαναξιολογηθεί συνολικά για όλες τις περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο 4», τόνισε.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΟΧΕΣ, LOCKDOWN


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!