Περιφέρεια δυτικής Ελλάδας: Ένταξη 271 νέων έργων

Η οριστική ένταξη και η προένταξη 271 νέων έργων-μελετών-ενεργειών, συνολικού προϋπολογισμού 23.104.458,13 Ευρώ, αποφασίστηκε από την Περιφερειακή Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ» της Περιφέρειας δυτικής Ελλάδος

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η:

· Οριστική ένταξη 63 έργων προϋπολογισμού 6.618.862,43 Ευρώ. Για τα έργα αυτά οι 25 ενδιαφερόμενοι δήμοι μπορούν να προχωρήσουν στη διαδικασία δημοπράτησής τους.

· Προένταξη 138 έργων προϋπολογισμού 16.485.596,00 Ευρώ. Για τα έργα αυτά οι 34 ενδιαφερόμενοι δήμοι μπορούν να προχωρήσουν στην εκπόνηση των μελετών τους.

« Είμαι βέβαιος πως, με τη λήξη του προγράμματος, ο απολογισμός θα είναι θετικός για κάθε δήμο ξεχωριστά αλλά και για τη χώρα ως σύνολο, αρκεί να επιμείνουμε με τον ίδιο ζήλο στην υλοποίηση των έργων», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας δυτικής Ελλάδας, Σπύρος Σπυρίδων. « Από την πλευρά μας, ως τρίτη Περιφέρεια πανελλαδικά σε ενεργοποίηση και απορρόφηση κονδυλίων του ΘΗΣΕΑ, ενεργούμε με την αναγκαία ταχύτητα και αξιοπιστία, ώστε να συνδράμουμε τα μέγιστα στην αναπτυξιακή προσπάθεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης». 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!