Πάτρα, Βόλος: Παράταση και νέοι περιορισμοί (αναλυτικά)

Παρατείνεται έως 27/4 ο περιορισμός κίνησης πολιτών στην παραλία του Βόλου και στο Νότιο Πάρκο και στην πλαζ Αγιάς της Πάτρας, όπως ανακοίνωσε κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Παράλληλα, όπως είπε ο υφυπουργός, αποφασίστηκε ο περιορισμός κίνησης και προς τον Αιγιαλό πεζοδρόμιο, καθώς και στις Λιμενικές εγκαταστάσεις (Θεατράκι, Μαρίνα και πάρκινγκ), και συγκεκριμένα από τη Βόρεια Πύλη του λιμανιού (δηλαδή το Θεατράκι), έως την περιοχή πλαζ στην οδό Κανελλοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι σήμερα ίσχυε και παρατείνεται ο περιορισμός κίνησης πολιτών στην παραλία του Βόλου και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο της προέκτασης της οδού Αργοναυτών, κατά πλάτος από το ρείθρο του πεζοδρομίου ως και το ακραίο τμήμα του κρηπιδώματος και κατά μήκος από το ύψος της οδού Καρτάλη ως και το Πανεπιστήμιο και από το ύψος της οδού Φιλελλήνων καθ’ όλο το μήκος του πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου, έως και την προέκταση της οδού Περραιβού. Ο περιορισμός  ισχύει για τις εξής μέρες και ώρες: Από Δευτέρα ως και Παρασκευή από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 08:00 της επομένης και καθ’ όλο το Σαββατοκύριακο.

Παράλληλα στην Πάτρα παρατείνοντας τα μέτρα: Πρώτον, στην περιοχή Νότιο Πάρκο (οριζόμενο από την Ιχθυόσκαλα, Π.Ε.Ο. Πατρών- Πύργου, Νέο Λιμένα) και η δεύτερη περιοχή πλαζ Αγυιάς από Κανελλοπούλου, περικλείοντας όλη την περιοχή παρά το έλος Αγυιάς. Ο περιορισμός τίθεται σε ισχύ από αύριο, Σάββατο, και για 14 ημέρες. Θα ισχύει για τις εξής ημέρες και ώρες: από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 2 το μεσημέρι έως τις 8 το πρωί της επομένης και το Σαββατοκύριακο καθ’ όλο το 24ωρο.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΑΤΡΑ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ, ΒΟΛΟΣ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]