Πάτρα: στο δήμο στρατιωτικοί χώροι

Το θέμα της παραχώρησης στρατιωτικών χώρων στο δήμο Πατρέων φέρνει με ερώτησή του προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Νίκος Τσούκαλης.

Στην ερώτησή του ο κ. Τσούκαλης αναφέρεται σε πρόσφατη επισήμανση του κ. Βενιζέλου, μετά από σύσκεψη δημάρχων της Θεσσαλονίκης, με αντικείμενο την παραχώρηση στρατοπέδων της ευρύτερης περιοχής στους δήμους τους, κατά την οποία: το ίδιο μοντέλο αξιοποίησης θα εφαρμοστεί και για τα στρατόπεδα σε όλη την Ελλάδα, που δεν χρησιμοποιούνται από τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Tόνισε επίσης ότι είναι επιτακτική η ανάγκη παραχώρησης στο δήμο, τόσο του ΚΕΤΧ (πέραν της χρήσης μέρους του για το Δικαστικό Μέγαρο), αλλά και του Πεδίου Βολής Αρόης, καθώς η παραχώρηση των χώρων αυτών μπορεί να συμβάλει σοβαρά στη βελτίωση του προβλήματος έλλειψης ή απώλειας κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων στην Πάτρα.

Το θέμα της παραχώρησης στρατιωτικών χώρων στο δήμο Πατρέων, επανέφερε πρόσφατε με επιστολή της στο δήμο και τους τοπικούς βουλευτές, η Τοπική Πολιτική Κίνηση Αχαίας των Οικολόγων Πράσινων.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!