Παρουσιάζεται η πλατφόρμα για τα αδήλωτα τετραγωγικά

Την Τρίτη 25/2 στις 13:00 μ.μ. ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Πιερρακάκης και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρης Παπαστεργίου θα παραχωρήσουν συνέντευξη – παρουσίαση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην οποία οι πολίτες θα μπορούν να δηλώνουν τα αδήλωτα, μέχρι σήμερα, τετραγωνικά.

Η σχετική πλατφόρμα, όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, θα ανέβει σε ιστοσελίδα του Δημοσίου (σ.σ. πιθανότατα στο gov.gr) και οι πολίτες θα εισέρχονται σε αυτή με τους κωδικούς taxisnet και μέσω του Ε9 το οποίο θα εμφανίζεται στην οθόνη τους θα μπορούν να υποβάλουν τις δηλώσεις τους για ακίνητα που έχουν την ιδιοκτησία σε όλους τους δήμους της χώρας. Στη συνέχεια οι σχετικές δηλώσεις θα στέλνονται στους αρμόδιους δήμους, όπου και θα γίνονται οι σχετικές διορθώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΔΗΣ: Αδήλωτα τετραγωνικά: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την πλατφόρμα σε 10 ερωτήσεις -απαντήσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ, ΑΔΗΛΩΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]