Παρουσία Μανιτάκη η συνάντηση Στουρνάρα – τρόικας

Παρά το διαμορφωμένο κλίμα των προηγούμενων ημερών για τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και τη «μοναξιά» της ΔΗΜΑΡ για το θέμα των επίορκων, αποφασίστηκε ο Αντώνης Μανιτάκης να συμμετάσχει στην εξ’ αναβολής συνάντηση του οικονομικού επιτελείου και του Γιάννη Στουρνάρα με τους εκπροσώπους της τρόικας που ξεκίνησε λίγο μετά τις 4.

Συνάντηση με Κουβέλη και νέα στήριξη σε Μανιτάκη

Νωρίτερα είχε προηγηθεί, συνάντηση περίπου 40 λεπτών του υπουργού με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, όπου συζητήθηκε το σχέδιο του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την αναδιάρθρωση του Δημοσίου και εξετάστηκαν όλα τα δεδομένα που έχουν προκύψει από τις απαιτήσεις της τρόικας για άμεσες αποχωρήσεις των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων.

Ο κ. Κουβέλης από την πλευρά του  επανέλαβε την πλήρη στήριξη της ΔΗΜΑΡ- αψηφώντας την παρέμβαση Βενιζέλου– στην πρόταση του κ. Μανιτάκη και διαπιστώθηκε ότι η πρόταση της τρόικας δεν περιλαμβάνει κανένα καινούργιο στοιχείο, ενώ δεν συνάδει με την κυβερνητική θέση που έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ vs ΔΗΜΑΡ, Μανιτάκη για τους επίορκους

Οι απολύσεις στις συναντήσεις τρόικας, Στουρνάρα, Βενιζέλου

Απολύσεις από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα ζητά τώρα η τρόικα

Δημόσιο: «Παράθυρο» για άμεσες απολύσεις και μη επίορκων

Κεδίκογλου καλύπτει αλλά τα σενάρια επιμένουν

Δημόσιο: «Καρφιά» ΔΗΜΑΡ για υπουργούς της ΝΔ

«Στη γωνία» ΔΗΜΑΡ, Mανιτάκης για τους επίορκους

Σαμαράς- τρόικα: Σύγκλιση για επίορκους, «αγκάθι» οι απολύσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΤΡΟΙΚΑ, ΕΠΙΟΡΚΟΙ, ΔΗΜΑΡ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΙΤΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση