Παρέμβαση εισαγγελέα για τα παράνομα επιδόματα στο Δημόσιο

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών προκάλεσαν τα δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου και τα οποία αφορούν περιπτώσεις παραβίασης των νόμων για την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου στο ευρύτερο Δημόσιο, όπου συγκεκριμένες υπηρεσίες εξακολουθούν να καταβάλουν σε εργαζομένους τους, μισθούς και επιδόματα που θα έπρεπε να έχουν περικοπεί.

Πιο συγκεκριμένα, στο επίκεντρο της Εισαγγελίας βρίσκονται οι καταγγελίες σχετικά με τους εργαζόμενους στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) αλλά και στη Μεταλλουργική Βιομηχανία Ηπείρου, οι οποίοι φέρονται να εξακολουθούν να εισπράττουν μισθούς και επιδόματα, παρά το γεγονός ότι αυτά θα έπρεπε να έχουν περικοπεί μετά την ψήφιση του της εφαρμογής του ενιαίου μισθολογίου.

Επιπλέον ζητείται να διερευνηθεί, δημοσίευμα της εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ εισπράττουν παράνομα εδώ και καιρό επιδόματα για δήθεν υπερωριακή απασχόλησή τους.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!