Παρατείνεται η διαβούλευση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Ισότητα των Φύλων

Επταήμερη παράταση, έως και τις 20 Αυγούστου 2021, δόθηκε στη Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Ισότητα των Φύλων 2021-2025 (ΕΣΔΙΦ) στον διαδικτυακό τόπο www.opengov.gr.

«Η διαβούλευση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Ισότητα των Φύλων θα παραταθεί για επτά ακόμη μέρες, λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των φορέων και τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στη διαβούλευση», δήλωσε η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα.

Και πρόσθεσε ότι «η ισότητα των φύλων παύει να εξαντλείται σε θεωρητικές αναλύσεις και περνά σε ουσιαστικές και άρτια σχεδιασμένες προτάσεις. Σε ένα Εθνικό Σχέδιο Δράσης που θα ενσωματώνεται στις τομεακές πολιτικές όλων των Υπουργείων και που λαμβάνει υπόψη τόσο τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τις διεθνείς συνθήκες, όσο και τη γνώση που αποκομίσθηκε από τον διάλογο με όλες τις ενδιαφερόμενες και τους ενδιαφερόμενους».

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ, ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ, ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]