Παράταση ισχύος ∆.Ε.Ε. υποψηφίων οδηγών και οδηγών (εγκύκλιος)

Την παράταση ισχύος ∆.Ε.Ε. υποψηφίων οδηγών και οδηγών, λόγω αποχής των υπαλλήλων-εξεταστών από το έργο της δοκιµασίας προσόντων και συµπεριφοράς, γνωστοποιεί με εγκύκλιο του, ο υπουργός Μεταφορών Χρίστος Σπίρτζης.

Ειδικότερα στην εγκύκλιο, σημειώνεται:

Οι Υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών των Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, για την αντιµετώπιση του θέµατος και την εξυπηρέτηση των πολιτών αφού λάβουν υπόψη τις διατάξεις της παραγράφου 6 του άρθρου 10 του ν.2690/1999 (Α΄45) «Κώδικας ∆ιοικητικής ∆ιαδικασίας» όπως ισχύει, δύνανται να εξετάσουν κατά περίπτωση, παράταση ισχύος των ∆ΕΕ που έληξαν, των υποψηφίων που είχαν προγραµµατιστεί για δοκιµασία προσόντων και συµπεριφοράς και το έργο δεν πραγµατοποιήθηκε, καθώς και των υποψηφίων που είχαν αιτηθεί και δεν προγραµµατίστηκαν, λόγω της προαναφερόµενης αποχής. Σε κάθε περίπτωση η παράταση ισχύος των ανωτέρω ∆.Ε.Ε. δεν µπορεί να υπερβαίνει την 30-04-2019.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ, ΟΔΗΓΟΙ, ΔΕΕ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!