Παιδικοί σταθμοί: Βγήκαν τα αποτελέσματα -Προβλήματα στη σελίδα της ΕΕΤΑΑ (φωτο)

Με τεχνικά προβλήματα ανακοινώθηκαν, όπως είχε προαναγγείλει η aftodioikisi.gr, τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς της ΕΕΤΑΑ στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017 – 2018.

Οι σελίδες (eetaa.gr και paidikoi.eetaa.gr) πέφτουν συχνά, λόγω όγκου επισκέψεων, προκαλώντας αγανάκτηση στους ενδιαφερόμενους.

Η aftodioikisi.gr έχει λάβει εκατοντάδες μηνύματα από τις 7 και μετά οπότε η ΕΕΤΑΑ είχε προγραμματίσει να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2017-18. Τελικώς, τα προβλήματα σταμάτησαν μετά από σχεδόν τρεις ώρες και η σελίδα από τις 10.15 το βράδυ της Τρίτης εμφανίζεται, πλέον, κανονικά.

Οριστικά αποτελέσματα

Συμπληρώστε, υποχρεωτικά, στα παρακάτω πεδία, τον Α.Φ.Μ. σας και τον Α.Μ.Κ.Α. σας, που έχετε γράψει στην αίτηση σας, για να δείτε τα οριστικά αποτελέσματα: ΕΔΩ

Επιλέξτε Νομό ή Δήμο

για να δείτε τους αντίστοιχους οριστικούς πίνακες δικαιούχων/μη δικαιούχων αξίας τοποθέτησης (voucher). Οι δικαιούχοι αξίας τοποθέτησης (voucher) εμφανίζονται κατά φθίνουσα σειρά μοριοδότησης ανά Νομό και κατά αύξουσα σειρά κωδικού αιτούσας ανά Δήμο ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ 2017

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΦΟΡΕΙΣ 2017

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ 2017

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ _ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ_ΙΟΥΝ 2017_ΚΔΑΠ ΜΕΑ

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ _ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ_ΙΟΥΝ 2017_ΚΔΑΠ

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ _ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ_ΙΟΥΝ 2017_ΜΕ ΣΙΤΙΣΗ

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ_ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ_ΙΟΥΝ 2017_ΧΩΡΙΣ ΣΙΤΙΣΗ

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει η ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ. Αντίστοιχο φαινόμενο είχαν αντιμετωπίσει οι γονείς και τον περασμένο Μάιο, όταν, τότε, επιχειρούσαν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους. 

Δείτε τι συμβαίνει:

eetaa_aftodioikisi eetaa1_aftodioikisi

Όσοι «τυχεροί» καταφέρουν να μπουν στην σελίδα της ΕΕΤΑΑ μπορούν να δουν το αποτέλεσμα της αίτησής τους συμπληρώνοντας τον σχετικό πίνακα με υποχρεωτικά, τα πεδία Α.Φ.Μ., Α.Μ.Κ.Α.

Εκεί υπάρχουν και οδηγίες, πρότυπες συμβάσεις και έντυπα προς φορείς και ωφελουμένους.

Η ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ

Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΕΕΤΑΑ στις 19.35 το απόγευμα της Τρίτης δίνει στοιχεία για τους δικαιούχους voucher ενώ προαναγγέλλει και  ανακατανομή τέλη Σεπτεμβρίου, για όσα δεν χρησιμοποιηθούν.

Δείτε αναλυτικά:

“Ανακοινώθηκαν το απόγευμα τα αποτελέσματα για την δράση «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής 2017-2018»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και στις ημερομηνίες που αναγγείλαμε η διαδικασία επιλογής των ωφελούμενων.

Οι δικαιούμενοι Voucher είναι 92.231 έναντι 84.800 της τελευταίας  χρονιάς.

Οι έγκυρες υποψηφιότητες ήταν φέτος 132.982 Ενώ το 2016 ανέρχονταν σε 121.569

Τα προβλήματα με τις φορολογικές δηλώσεις αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς και πολύ μικρός ήταν τελικά ο αριθμός εκείνων που δεν μπόρεσαν να υποβάλουν φορολογική δήλωση και γι αυτούς όμως υπήρξε λύση, έτσι ώστε κανείς να μην αποκλειστεί από την διαδικασία του προγράμματος.

Θα υπάρξει ανακατανομή των Voucher που δεν θα χρησιμοποιηθούν τέλη Σεπτεμβρίου, με στόχο να καλυφθούν όλες οι διαθέσιμες θέσεις των δομών. Έτσι πιστεύουμε ότι ο συνολικός αριθμός των ωφελούμενων θα προσεγγίσει τις 100.000 έναντι 91.000 της περσινής χρονιάς.

Οι ωφελούμενες/οι  έχουν φέτος την δυνατότητα να εγγράψουν τα παιδιά τους μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου και οι φορείς (Δήμοι και ιδιώτες) να προγραμματίσουν με επάρκεια χρόνου την νέα χρονιά.

Η συνεργασία όλων των φορέων (Υπουργείων – ΚΕΔΕ – Περιφερειών – ΕΕΤΑΑ) και των υποψηφίων δικαιούχων, οδήγησε σε μία πετυχημένη διαδικασία και ένα καλό αποτέλεσμα.

Πιστεύουμε ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη και την επόμενη χρονιά θα είναι ακόμα καλύτερη”.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΣΠΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, EETAA, ΚΡΕΜΑΣΜΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!