Πάγκαλος: Ξέρω δημάρχους της Αττικής που κλέβουν

Στοιχεία για δημάρχους της Αττικής που κλέβουν το Δημόσιο, από όλο το φάσμα των πολιτικών παρατάξεων, δήλωσε πως έχει ο πρώην αντιπρόεδρος των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Θόδωρος Πάγκαλος. «Υπάρχουν και πολλοί άλλοι δήμαρχοι εν ενεργεία που κλέβουν το Δημόσιο και ανήκουν σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις περιλαμβανομένης και της αντιπολίτευσης», είπε μιλώντας στη ΝΕΤ, με αφορμή την καταδίκη Παπαγεωργόπουλου, και διευκρίνισε πως αναφέρεται στην Εκλογική Περιφέρεια Αττικής.

«Είμαι βουλευτής 32 χρόνια και ξέρω τι γίνεται στα ταμεία των δήμων που συγκροτούν την περιοχή μου», σημείωσε χαρακτηριστικά, εξηγώντας ότι αναφέρεται σε περισσότερες από μία περιπτώσεις. Όπως είπε, για πολλά από αυτά τα θέματα υπάρχουν αναφορές και προς τους αρμόδιους υπουργούς και προς το γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής και προς τον επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και μερικές φορές και προς τον εισαγγελέα.

Επίθεση κατά αυτοδιοικητικών ΣΥΡΙΖΑ

Ο Θ. Πάγκαλος εξαπέλυσε νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις δηλώσεις περί πολιτικής συγκάλυψης της υπόθεσης Παπαγεωργόπουλου λέγοντας ότι «ορθώς το λέει αν μπορεί να το αποδείξει», ειδάλλως «να το βουλώσει». Πρόσθεσε ότι εκατοντάδες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εργάζονται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με λεφτά του λαού λειτουργώντας ως κομματικός μηχανισμός.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!