Π. Κεν. Μακεδονίας: Με τον Μ. Μπόλαρη και ο Γ. Μυλωνάς

Δύο ακόμη ονόματα για τη θέση των αντιπεριφερειαρχών προσέθεσε χθες το απόγευμα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκος Μπόλαρης.

Πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο του ΣΒΒΕ Γ. Μυλωνά και τον γιατρό Γ. Τσιτουρίδη

Παράλληλα σήμερα το μεσημέρι ο κ. Μπόλαρης, προχώρησε και στην ανακοίνωσή του συνδυασμού του με όνομα «Κεντρική Μακεδονία: Δύναμη Ανάπτυξης».

Ο κ. Μπόλαρης ανακοίνωσε επίσης ότι θα προβάλλει τις προσεχείς μέρες ηλεκτρονικά τις θέσεις και το πρόγραμμά του, σε μία προσπάθεια να μην προκαλέσει αυτή τη δύσκολη στιγμή της οικονομικής κρίσης.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Πάρα πολλά καλά προγράμματα, έχουν γίνει πολυτελείς τόμοι οι οποίοι κοσμούν τις βιβλιοθήκες. Τώρα υπάρχει διαφορετικός σχεδιασμός. Το πρόγραμμα θα είναι σε λίγες μέρες στο διαδίκτυο. Δε θα βγάλουμε πολυτελή τόμο. Θα έχουμε ένα “ηλεκτρονικό έντυπο” το οποίο θα λειτουργεί τροχιοδεικτικά. Θα δίνει τίτλους, θα δίνει κεφαλαία γράμματα, θα παραπέμπει στην ιστοσελίδα για λεπτομέρειες. Έτσι θα μπορούμε να είμαστε και πρακτικοί και χρήσιμοι και να σεβαστούμε ζητήματα που υπάρχουν σ’ αυτή την οικονομική συγκυρία, αλλά κυρίως δε θα καταστρέψουμε πολύ χαρτί».

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!