Π. Καμμένος: Η προγραμματική συμφωνία θα είναι οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης

«Αυτά που λέμε τα λέμε δημόσια, είναι μια έντιμη συμφωνία: Ούτε αλισβερίσι κάνουμε ούτε ανταλλάσσουμε θέσεις. Είναι μια έντιμη συμφωνία ενώπιον του ελληνικού λαού, την οποία επισφράγισε ο ελληνικός λαός με την ψήφο του».

Τα παραπάνω δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στη συνεργασία του με τον Αλέξη Τσίπρα.

Πρόσθεσε ότι «από εδώ και πέρα όλα θα γίνονται με έναν διαφορετικό τρόπο απ’ ό,τι γινόταν μέχρι τώρα: Θα είναι όλα, υπό το φως του ήλιου και ενώπιον του λαού».

Απαντώντας σε ερώτηση περί προγραμματικής συμφωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καμμένος είπε ότι «οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης θα είναι αυτές που θα δεσμεύουν όλους μας στην κοινή αυτή πορεία, μετά την 5η Φεβρουαρίου που θα ορκιστεί η νέα Βουλή».

Σε ό,τι αφορά την αξιοποίηση στελεχών του κόμματος στη κυβέρνηση, ο κ. Καμμένος απέφυγε να αναφέρει ονόματα, λέγοντας ότι θα ανακοινωθεί η σύνθεση της κυβέρνησης σε λίγο από τον Πρωθυπουργό, ενώ έγινε γνωστό από κορυφαίο παράγοντα του κόμματος ότι «γίνεται δύσκολη η τοποθέτηση του κ. Νικολόπουλου».

Πάντως τα στελέχη που αναμένεται να τοποθετηθούν στην κυβέρνηση είναι οι κυρίες Κουντουρά και Κόλλια, ο κ.Κουίκ, ενώ σοβαρές πιθανότητες φέρεται συγκεντρώνει και ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Παναγιώτης Σγουρίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, φέρεται να ζήτησε απο τον κ. Kαμμένο, στελέχη με μακρά κοινοβουλευτική εμπειρία.

Ο κ. Καμμένος -ο οποίος φέρεται ότι θα αναλάβει το υπουργείο ‘Άμυνας- ανακοίνωσε παράλληλα την τοποθέτηση της πρώην βουλευτού Μαρίνας Χρυσοβελώνη στη θέση του εκπροσώπου Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΒΟΥΛΗ, ΑΝΕΛ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!