ΟΠΕΚΕΠΕ: Λήγει αύριο η προθεσμία για τις αγροτικές επιδοτήσεις

Τελευταία μέρα αύριο για την υποβολή της αίτησης Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Επιδοτήσεων (ΟΣΔΕ) του ΟΠΕΚΕΠΕ έτσι ώστε να λάβουν οι δικαιούχοι τις αγροτικές επιδοτήσεις του 2016.

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ καλεί τους δικαιούχους να υποβάλλουν εμπρόθεσμα την σχετική αίτηση διαφορετικά θα υπάρχει ποινή που ισοδυναμεί με 3% επί των αιτήσεων δικαιωμάτων επιδότησης, για κάθε ημέρα εκπρόθεσμης υποβολής της αίτησης. Παράλληλα ίδια είναι η καταληκτική ημερομηνία οριστικοποίησης και συνεπώς υποβολής των αιτήσεων μεταβίβασης. Οι αιτήσεις μεταβίβασης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διαδικτυακή εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Οι αιτήσεις μεταβίβασης υποβάλλονται υποχρεωτικά στην εφαρμογή, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:     Καταχώρηση     Εκτύπωση του υποδείγματος     Υπογραφή από τους συμβαλλομένους     Θεώρηση για το γνήσιο της υπογραφής για κάθε συμβαλλόμενο χωριστά από αρμόδια αρχή    Επισύναψη ηλεκτρονικού αρχείου των απαιτούμενων δικαιολογητικών     Οριστικοποίηση, που ενέχει τη θέση της υποβολής της αίτησης μεταβίβασης     Εκτύπωση της αίτησης μεταβίβασης και του διαβιβαστικού με τον αριθμό πρωτοκόλλου και την ημερομηνία εισερχομένου ελέγχου στον ΟΠΕΚΕΠΕ.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΟΠΕΚΕΠΕ, ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!