Ολοκληρωμένα Πληροφορικά Συστήματα ζητά η ΕΝΑΕ

Το ενδιαφέρον των Νομαρχών για τα θέματα των Ολοκληρωμένων Πληροφοριακών Συστημάτων Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων (ΟΠΣΝΑ) και η διάθεση αντιμετώπισης των προβλημάτων τα οποία προκύπτουν από την υλοποίησή τους σε καθημερινή βάση, ήταν οι βασικές διαπιστώσεις της ημερίδας που διοργάνωσε στη Σιάτιστα 
Κοζάνης, το Υπουργείο Εσωτερικών, η Κοινωνία της Πληροφορίας και η Ένωση Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος (ΕΝΑΕ) παρουσία του Υφυπουργού Εσωτερικών Χρήστου Ζώη.

Παράλληλα έγινε ενημέρωση για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα έργα και του βαθμού ολοκλήρωσής τους, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, αναγνωρίστηκε το πρόβλημα της υποστελέχωσης των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων και τονίσθηκε η ανάγκη επιμόρφωσης και κατάρτισης όλων των στελεχών τους.

δόθηκε δε έμφαση στην ανάγκη ενίσχυσης της έντασης αξιοποίησης των ΟΠΣΝΑ και έγινε παρουσίαση των βασικότερων προβλημάτων που διαπιστώθηκαν κατά την υλοποίηση των έργων.

Την έναρξη των εργασιών της Ημερίδας κήρυξε ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Χρήστος Ζώης, τον οποίο καλωσόρισε ο Νομάρχης Κοζάνης Γιώργος δακής ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής της Ημερίδας, σε συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα της Ε.Ν.Α.Ε. Λουκά Κατσαρό και τον Πρόεδρο της Κοινωνίας της Πληροφορίας Κων/νο δούκα.

Στην ημερίδα παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της περιφερειακής διοίκησης, ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας δυτικής Μακεδονίας Ανδρέας Λεούδης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΝΑΕ Κώστας Ευμοιρίδης, το μέλος του δ.Σ. της ΕΝΑΕ  Ιωάννης Στρατάκης, Νομάρχες και Νομαρχιακοί Σύμβουλοι της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας, δήμαρχοι, δημοτικοί Σύμβουλοι και Τοπικοί Παράγοντες.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!