Ολυμπία Οδός: Δημοπρατούνται τον Απρίλιο έργα για τμήματά της

Τον Απρίλιο του 2014 αναμένεται να δημοπρατηθούν τα τμήματα της Ολυμπίας Οδού από την Πάτρα έως τον Πύργο και από το Καλό Νερό έως την Τσακώνα ως δημόσια έργα, σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Χρυσοχοΐδη ο προϋπολογισμός για την κατασκευή των δύο αυτών τμημάτων είναι της τάξεως των 300 εκ. ευρώ, ενώ έχουν ήδη πραγματοποιηθεί εργασίες ύψους 90 εκ. ευρώ. Οι πόροι αναμένεται να προέλθουν από το νέο ΕΣΠΑ, που αφορά στα ευρωπαϊκά κονδύλια που θα δοθούν στην Ελλάδα την εξαετία 2014-2020.

Υπενθυμίζεται ότι όπως είχε αποφασιστεί κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων μεταξύ Δημοσίου, παραχωρησιούχων και τραπεζών, τα δύο αυτά τμήματα επρόκειτο να κατασκευαστούν μελλοντικά, καθώς προτεραιότητα είχε δοθεί στην ολοκλήρωση του τμήματος Ελευσίνα – Πάτρα του αυτοκινητόδρομου.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ, ΗΛΙΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!