Ολ.Γεροβασίλη: Τι είπε για την έναρξη του ενιαίου συστήματος κινητικότητας

Για το Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο FΜ» η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή την έκδοση εγκυκλίου χθες που σηματοδοτεί την έναρξη της εφαρμογής του.

Η κ. Γεροβασίλη έκανε λόγο για «μεγάλη αλλαγή», καθώς για πρώτη φορά εφαρμόζεται ένα «ολοκληρωμένο σύστημα κινητικότητας», το οποίο επιταχύνει τις διαδικασίες, μειώνει τη γραφειοκρατία και εγγυάται τη διαφάνεια των διαδικασιών, απέναντι σε πελατειακές λογικές.

Σύμφωνα με την υπουργό Διοικητικής Ανασυγκροτήσης, «ο κάθε υπάλληλος, από όλες τις υπηρεσίες της χώρας, σε όποιο σημείο κι αν βρίσκεται, θα μπορεί να δει στην (ηλεκτρονική) πλατφόρμα» τις διαθέσιμες θέσεις, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η ολοκλήρωση των οργανογραμμάτων των Υπουργείων και η κατάρτιση των περιγραμμάτων θέσης.

Ερωτηθείσα για τα σημερινά εγκαίνια της Ιόνιας Οδού, η κ. Γεροβασίλη έκανε λόγο για «ένα μεγάλο έργο για την Ήπειρο».

«Η Ήπειρος βγήκε από την απομόνωση» δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Γεροβασίλη και πρόσθεσε ότι «σήμερα οι οδικοί άξονες έχουν δημιουργήσει μια αναπτυξιακή προοπτική στην περιοχή. Ήδη, τον μήνα αυτό που βρίσκονται σε λειτουργία ο τουρισμός σημείωσε μεγάλη άνοδο», υπογραμμίζοντας τη συμβολή τους στην οδική ασφάλεια.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!