Υπ. Οικονομίας: Παράταση στους δήμους για καταγραφή των υποδομών ιαματικού τουρισμού

Παρατείνεται η προθεσμίας υποβολής των απαντήσεων στο ερωτηματολόγιο του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, προς τους δήμους, για τη χαρτογράφηση των υποδομών ιαματικού τουρισμού έως την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017.

Η έρευνα γίνεται μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας συμπλήρωσης ερωτηματολογίου. Οι δήμοι έχουν λάβει από την ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] στις επίσημες ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις σχετικά email (στις 14/7 και στις 7/9) που περιέχουν οδηγίες συμπλήρωσης και τους συνδέσμους που οδηγούν στο ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο. Όσοι δήμοι έχουν ήδη υποβάλει τις απαντήσεις τους και επιθυμούν να προσθέσουν/τροποποιήσουν στοιχεία, μπορούν να το κάνουν μέχρι τη νέα ημερομηνία λήξης της υποβολής.

Οι δήμοι χωρίς ιαματικούς φυσικούς πόρους στην περιοχή τους δεν χρειάζεται να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο, πρέπει όμως να ενημερώσουν εγγράφως για αυτό το υπουργείο Οικονομίας.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΑΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!