Οι συνδυασμοί του κάνουν αίτηση για το σχετικό κωδικό στο ΥΠΕΣ…. ΚΚΕ: «ΥΠΑΚΟΗ» ΣΤΗ «ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ», «ΝΤΡΙΜΠΛΑ» ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ . . .αλλά τα κουπόνια ενίσχυσης τους δίνονται πλέον μέσω του κόμματος - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
30
Νοέμβριος
Back

Οι συνδυασμοί του κάνουν αίτηση για το σχετικό κωδικό στο ΥΠΕΣ…. ΚΚΕ: «ΥΠΑΚΟΗ» ΣΤΗ «ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ», «ΝΤΡΙΜΠΛΑ» ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ . . .αλλά τα κουπόνια ενίσχυσης τους δίνονται πλέον μέσω του κόμματος

Δεν θα κορυφωθεί, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η κόντρα ανάμεσα στον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση και τον Περισσό για το θέμα των κουπονιών που είχε ξεκινήσει με το σύνθημα «ανυπακοής» που είχε ρίξει το ΚΚΕ όταν κατατέθηκε ο νόμος για τις εκλογικές δαπάνες*.

Παρά το γεγονός ότι η ηγεσία του ΚΚΕ είχε διαμηνύσει πρόσφατα ότι θα φτάσει την αντιπαράθεση στα άκρα** στην πραγματικότητα κατέβασε τους τόνους, κάνοντας μια ντρίμπλα: Ναι μεν τα κουπόνια ενίσχυσης βγήκαν αλλά αυτά αφορούν το κόμμα και όχι τους συνδυασμούς, ενέργεια η οποία δεν απαγορεύεται από το νόμο (για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο του νόμου κάντε κλικ εδώ: http://www.aftodioikisi.gr/content/7726).

Πρώτοι συνδυασμοί του ΚΚΕ στη σελίδα του ΥΠ.ΕΣ.

Παράλληλα, μετά και τις διαβεβαιώσεις του υπουργείου Εσωτερικών ότι δεν θα δημοσιοποιούνται τα στοιχεία από τις πηγές των εσόδων που δηλώνονται στην ιστοσελίδα για τη «Διαφάνεια» (http://ekloges.ypes.gr/diafaneia/index.html) οι συνδυασμοί του ΚΚΕ ήδη έχουν ξεκινήσει να συμμετέχουν στη διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αυτοδιοίκησης gr ήδη έχουν καταθέσει αίτηση για να λάβουν το σχετικό κωδικό ο συνδυασμός του Θανάση Παφίλη στην Περιφέρεια Αττικής, του Στρατή Κόρακα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και του Χρήστου Τρέλλη στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

* http://www.aftodioikisi.gr/content/7430  

** http://www.aftodioikisi.gr/content/8002 

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!