Οι φιλάνθρωπες κυρίες της Βαρβακείου κάλυψαν το έλλειμμα των 400 εκ. (φωτο)

Ο Δημήτρης Μάρδας, μόλις είχε κάνει τις δηλώσεις που είχαν προκαλέσει σάλο. Βρισκόταν σε αδιέξοδο. Τα νούμερα δεν έβγαιναν και εκείνος το είχε ομολογήσει δημόσια, μέσα στην απόγνωσή του, ελπίζοντας σε ένα θαύμα.

Καθ’ οδόν προς το υπουργείο, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κάθισε απεγνωσμένος σε ένα παγκάκι. Είχε ανάγκη από μερικές ώρες σιωπής, για να καθαρίσει το μυαλό του. Μακριά από τον «θόρυβο» των media που λυσσομανούσαν από το πρωί εξαιτίας του.

Τότε, από το πουθενά, τέσσερα μαύρα τζιπ μεγάλου κυβισμού πάρκαραν σπινάροντας μπροστά του, βρίσκοντας σαν από θαύμα, θέσεις παρκαρίσματος. Από μέσα βγήκαν τέσσερις -ίσως και παραπάνω- γυναίκες, ντυμένες με μαύρα ακριβά ρούχα, συνοδευόμενες από τους σωματοφύλακές τους.

Ο αναπληρωτής, σήκωσε το κινητό του για να τις φωτογραφίσει, αλλά οι σωματοφύλακες του το κατέβασαν διακριτικά. «Πιστεύεις σε μας Δημήτρη;», τον ρώτησε μια από αυτές με αυστηρό αλλά ταυτόχρονα τρυφερό τόνο.

«Ήμουν άπιστος αλλά τώρα βρήκα το φως μου» απάντησε εκείνος.

Τότε, μια από αυτές, έβγαλε από την τσάντα της 400 εκατομμύρια (σε δεσμίδες των 100 ευρώ) και τα ακούμπησε στα πόδια του. «Δεν θα μιλήσεις σε κανέναν γι’ αυτό και η χάρη της Βαρβακείου θα είναι για πάντα μαζί σου», του είπε και τον χάιδεψε τρυφερά στο κεφάλι.

Αμέσως μετά, οι μυστηριώδεις γυναίκες γύρισαν βιαστικά στα τζιπ τους και εξαφανίστηκαν, το ίδιο απότομα όπως εμφανίστηκαν. Ο Δημήτρης Μάρδας, απέμεινε μόνος στο παγκάκι, κοιτάζοντας τα κολλαριστά χαρτονομίσματα. Το θαύμα είχε γίνει! Το ταμειακό έλλειμμα του Απριλίου, είχε καλυφθεί!

Σήκωσε ξανά το κινητό του, και κάλεσε το υπουργείο… Έπρεπε να βγει γρήγορα ανακοίνωση, πριν εξαπλωθεί ο πανικός. Άρχισε να υπαγορεύει στη γραμματέα του: «Ύστερα από αλεπάλληλες συσκέψεις…»

Ο Δημήτρης Μάρδας με τα 400 εκ. ευρώ. Δίπλα του - μόνο όποιος πιστεύει σε αυτές - μπορεί να διακρίνει τις ευεργέτιδες της Ελληνικής Οικονομίας.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Πηγή: Moufanet

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΚΥΡΙΕΣ, ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΣ, 400 ΕΚ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!