Ο Σκουρλέτης, η παρέλαση και τα Τάγματα Εθνοφυλακής

Για «ανυπόστατα δημοσιεύματα και περισπούδαστους υπερπατριωτικούς σχολιασμούς», κάνουν λόγο κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών, με αφορμή κείμενα που εμφανίζουν τον Υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, στο πλαίσιο της απόφασης για τον φετινό εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, να μην επιτρέπει – για πρώτη φορά – την παρέλαση Ταγμάτων Εθνοφυλακής.

Οι συγκεκριμένοι κύκλοι απαντώντας επισήμαναν:

«Η απόφαση που ορίζει ότι τα Τάγματα Εθνοφυλακής δεν λαμβάνουν μέρος στην παρέλαση κατά τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου ελήφθη για πρώτη φορά το 1986 και από τότε επαναλαμβάνεται στις σχετικές αποφάσεις χωρίς εξαίρεση και ανεξάρτητα από τα κυβερνητικά σχήματα.

Επομένως, όλες οι απορίες, τα σενάρια και η κριτική που εκφράζεται για τα κίνητρα που ώθησαν τον Υπουργό Εσωτερικών να λάβει τη σχετική απόφαση, βασίζονται σε ελλιπή πληροφόρηση, παραπληροφόρηση, αλλά και σε πολιτικές σκοπιμότητες».

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ, ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!