Ο Ρακιντζής στο κάδρο της σύγκρουσης Μιχελάκη – Σγουρού για τα σκουπίδια

Στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή έχει απευθυνθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης ζητώντας να διερευνηθούν οι συμβάσεις για τη διαχείριση απορριμμάτων που έχει συνάψει ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (ΕΣΔΝΑ), στον οποίο πρόεδρος είναι ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.

Εδώ και καιρό η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών «μαρκάρει» στενά τη διοίκηση του ΕΣΔΝΑ ειδικά σε ό,τι αφορά αποφάσεις για τα σκουπίδια (η τελευταία παρέμβαση Μιχελάκη), οι οποίες συνήθως έχουν υψηλούς προϋπολογισμούς και ενδιαφέρουν μεγάλες εγχώριες εταιρείες.

Η νέα πρωτοβουλία του Γ. Μιχελάκη να απευθυνθεί στον Λ. Ρακιντζή θεωρείται ως κλιμάκωση της αντιπαράθεσης με τον Περιφερειάρχη Αττικής. Πολλοί, δε, θεωρούν ότι πρόκειται για μία προσπάθεια του υπουργού Εσωτερικών να «κάψει» οριστικά το ενδεχόμενο στήριξης του Γ. Σγουρού από τη ΝΔ στις περιφεριεακές εκλογές του Μαίου.


ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ, ΛΕΑΝΔΡΟΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ, ΕΣΔΝΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!