Ο Ντινόπουλος συνεχίζει την κόντρα με τη Δούρου: Όψιμο το ενδιαφέρον της για τις καθαρίστριες

Συνέχεια στην κόντρα του με την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου δίνει ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος κατηγορώντας την για όψιμο ενδιαφέρον σχετικά με τις καθαρίστριες.   «Πριν το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος είχε περίτρανα κατακυρώσει (και σωστά!) το σχετικό διαγωνισμό των κτιρίων σε ιδιωτική εταιρεία. Τώρα –πάλι μετά το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος- αποφάσισε ότι δεν θα προχωρήσει η συγκεκριμένη εργολαβία!»,  υποστηρίζει χαρακτηριστικά ο κ. Ντινόπουλος και προσθέτει ότι «η διοίκηση της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας -των 2.400 εργαζομένων- δεν είναι επικοινωνιακή πρόβα, αλλά είναι σίγουρα πρόβα της διακυβέρνησης, όπως αυτήν την ονειρεύονται στον ΣΥΡΙΖΑ..»

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του υπουργού Εσωτερικών είναι το εξής: 

«Η Περιφέρεια Αττικής όψιμα –και μετά το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος για τις καθαρίστριες- διαπίστωσε ότι υπάρχουν «πιεστικές ανάγκες πρόσληψης προσωπικού καθαριότητας» και ,επίσης όψιμα, αποφάσισε να καταθέσει το σχετικό αίτημα. Πριν το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος είχε περίτρανα κατακυρώσει (και σωστά!) το σχετικό διαγωνισμό των κτιρίων σε ιδιωτική εταιρεία. Τώρα –πάλι μετά το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος- αποφάσισε ότι δεν θα προχωρήσει η συγκεκριμένη εργολαβία!

Όλα αυτά στερούνται σοβαρότητας.

Η διοίκηση της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας -των 2.400 εργαζομένων- δεν είναι επικοινωνιακή πρόβα, αλλά είναι σίγουρα πρόβα της διακυβέρνησης, όπως αυτήν την ονειρεύονται στον ΣΥΡΙΖΑ..»

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ, ΔΟΥΡΟΥ, ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ


Αφήστε μια απάντηση