Ο Α. Σαμαράς προβλέπει ότι το αποτέλεσμα εκλογών ΟΤΑ & ευρωεκλογών «θα αιφνιδιάσει πολλούς»

Την πρόβλεψη ότι τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών «θα αιφνιδιάσει πολλούς», έκανε μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ ο πρωθυπουργός: «Θα δώσουμε με επιτυχία τη μάχη στις αυτοδιοικητικές εκλογές και στην Ευρωβουλή και θα την κερδίσουμε. Ο ελληνικός λαός είναι πονεμένος αλλά είναι και ώριμος. Ξέρει να ξεχωρίζει την υπευθυνότητα από το φθηνό λαϊκισμό. Το αποτέλεσμα θα αιφνιδιάσει πολλούς. Γυρίζουμε σελίδα για τη νέα Ελλάδα. Ό,τι οραματιζόμαστε θα τα καταφέρουμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.

Παράλληλα ο κ. Σαμαράς είπε ότι για τις περιφερειακές εκλογές και τις ευρωεκλογές «θα κάνουμε αξιοκρατικές επιλογές, μέσα από την κοινωνία όχι παλαιοκομματικές επιλογές -όσοι κάνουν παλαιοκομματικές εκλογές θα το πληρώσουν» και προσέθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει στις ευρωεκλογές με περιθωριακά και ακραία κόμματα. Και κόμματα από την κατεχόμενη Κύπρο. Ντροπή του. Μαζί του είναι και το γερμανικό κόμμα που καταψήφισε την βοήθεια στη χώρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάζεται με γκρουπούσκουλα, απολιθώματα άλλων εποχών».

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!