νίκος-παναγιωτόπουλος-το-αυστηρό-μήν-729945
ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ | 08.06.2022 | 18:09

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Το αυστηρό μήνυμα στα επιτελεία των Ενόπλων Δυνάμεων

Αστραψε και βρόντηξε ο υπουργός εθνικής άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του στην επιτροπή Εθνικής Άμυνας όπου ενημερώνει για την αποστολή αμυντικού υλικού στην Ουκρανία, στέλνοντας αυστηρό και ξεκάθαρο μήνυμα προς το εσωτερικό των ενόπλων δυνάμεων.

Όπως είπε οι διαρροές που προέρχονται από στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελεί σημείο ανησυχίας και εξέφρασε την ευχή να μιλάνε όλοι λιγότερο.

«Θα θέσω θέμα στους αρχηγούς για το ελβετικό τυρί στα επιτελεία. Εδώ μιλάνε όλοι. Δεν έχει νόημα η κατασκοπεία πλέον. Τα συζητούν στο καφενείο. Ποιοι; Αξιωματικοί; Υπαξιωματικοί; Είναι σημείο ανησυχίας αυτό. Η πληροφορία δεν πρέπει να είναι προσβάσιμη σε όλους. Εκφράζω την ευχή να μιλάνε όλοι λιγότερο. Τα στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων δεν μπορούν να διοχετεύουν πληροφορίες ψάξε αυτό, δες εκείνο, δες αν ισχύει το άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Η παρέμβαση του Νίκου Παναγωτόπουλου δεν είναι τυχαία και έγινε με αφορμή τα όσα δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο Γιάννη Μπουρνούς, ο οποίος υποστήριξε ότι μίλησε με το τοπικό αξιωματικό και τότε ενημέρωσε για τη αμυντική διάταξη του νησιού.

«Ήρθε ο συνάδελφος από τη Λέσβο που είχε μιλήσει με αξιωματικό ή τοπικό αξιωματικό και μας έλεγε για την διάταξη στο νησί», είπε ο κ. Μπουρνούς.