Νίκαια: Κρατήρας στην αυλή μονοκατοικίας από έργα Μετρό

Μια τεράστια τρύπα στην αυλή μικρής μονοκατοικίας στη Νίκαια επί της οδού Ικονίου προκάλεσε ο μετροπόντικας που κατασκευάζει τη σήραγγα της επέκτασης του μετρό προς τον Πειραιά.

Οπως έγινε αντιληπτό εκ των υστέρων, το φαινόμενο προέκυψε λίγο πριν τις 9 το πρωί και ενώ ο μετροπόντικας είχε φθάσει σε απόσταση περίπου 130 μέτρων από την πλατεία του Αγ. Νικολάου στη Νίκαια. Τότε, φαίνεται πως «χτύπησε» σε μπάζα που είχαν φράξει πηγάδι το οποίο βρίσκεται στον κήπο της μονοκατοικίας.

Αρχικά από το πηγάδι άρχισαν να πεταζονται υγρά, από τον μετροποντικα που χρησιμοποιούνται στην εκσκαφή των βράχων και, στη συνέχεια μόλις άνοιξε η τρύπα τα μπάζα «ρουφήχτηκαν» προς τα κάτω.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ειδοποίησαν έντρομοι την Αττικό Μετρό η οποία έσπευσε στοσημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι δεν υπέστη ζημιές επειδή το έδαφος είναι βραχώδες. Τα συνεργεία έκλεισαν την τρύπα με σκυρόδεμα αλλά οι ιδιοκτήτες του σπιτιού θα μείνουν για μερικές μέρες σε ξενοδοχείο –με έξοδα του αναδόχου- επειδή προκλήθηκε βλάβη στο αποχευτικό σύστημα της μονοκατοικίας.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ΜΕΤΡΟΠΟΝΤΙΚΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!