ΓΓ Αθλητισμού: Συνδέει δράστες επίθεσης Μπουτάρη με «συνδέσμους» οπαδών και «σχολές» αθλημάτων

  • Απο stergios
  • 20 Μαΐου 2018 - 19:54
  • Comments Off

Μια νέα διάσταση στην άγρια επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, δίνει ο Γενικός Γραμματέας αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός.

Με ανάρτησή του στο Facebook, τονίζει πως η σύλληψη όσων έκαναν την επίθεση στην εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων, πιθανότατα να έχει σχέση με συνδέσμους οπαδών και με σχολές μαχητικών αθλημάτων στην ευρύτερη περιοχή.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Με την αυτονόητη ταυτοποίηση και σύλληψη των φασιστοειδών που επιτέθηκαν στον Γιάννη Μπουτάρη, έχει ενδιαφέρον να μάθουμε ποιοι και πόσοι από αυτούς έχουν σχέση με ορισμένους «συνδέσμους» οπαδών και με ορισμένες «σχολές» μαχητικών αθλημάτων, της ευρύτερης περιοχής».

Μάλιστα, σε σχόλιο κάτω από την ανάρτησή του και απαντώντας σε κάποιον που του έγραψε ότι ήταν σωστή η παρατήρησή του, ανέφερε: «Μην έχεις απλά εντύπωση, αλλά σχεδόν … βεβαιότητα. Συγκοινωνούντα δοχεία».

Δείτε την ανάρτηση:

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΤΖΟΥΛΙΟΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΟΠΑΔΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!