Νεφελούδης: «Βολές» κατά της οικογένειας Αγγελόπουλου για τη «Χαλυβουργική»

Ευθείες βολές της οικογένειας Αγγελόπουλου εξαπέλυσε ο ΓΓ του υπουργείου Εργασίας, Αν. Νεφελούδης, εκφράζοντας παράλληλα την στήριξη του στον αγώνα των εργαζομένων και σε ανακοίνωση του, σημείωσε:

«Εκφράζω την αμέριστη συμπαράστασή μου στον αγώνα για ζωή και δουλειά, για αξιοπρέπεια και αμοιβή των εργαζομένων της Χαλυβουργικής.

Είναι ένας αγώνας ενάντια στην αναλγησία μιας από τις πλουσιότερες οικογένειες της Ελλάδας, αυτής του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, που νομίζει ότι οι εργαζόμενοι, οι οικογένειές τους, οι ψυχές τους, είναι κάτι σαν τα πάγια στοιχεία της επιχείρησης που μπορεί άμα παλιώσουν να τα πετάξεις.

Αυτή είναι η δεξιά. Αυτή είναι η ακραία νεοφιλελεύθερη αντίληψη που άρχισε να βγάζει ξανά δόντια.

Το Υπουργείο, διαχρονικά επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, έχει στηρίξει τους εργαζόμενους και θα συνεχίσει πολύ παραπάνω. Θα προσπαθήσει δε να τους απελευθερώσει από την ομηρία του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, με την ένταξή τους στο πρόγραμμα για τους εγκλωβισμένους, που έχει ήδη ανακοινωθεί.

Είμαστε μαζί τους πάντα και σε κάθε νέα πρωτοβουλία.»

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΝΕΦΕΛΟΥΔΗΣ, ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!